نان یکی از مهم ترین مواد غذایی در جهان است که از دیرباز مورد استفاده انسان ها قرار گرفته است. تهیه نان فرآیندی پیچیده است که نیاز به تجهیزات مناسب دارد. گروه صنعتی آرتان نانوا 🇮🇷
یک گروه پیشرو در زمینه تولید و عرضه تجهیزات نانوایی در ایران است. این گروه با بیش از 20 سال تجربه در این زمینه، محصولات و خدمات با کیفیتی را به مشتریان خود ارائه میدهد.
برتر نانواو آرتان نانوا، تنها نمایندگی رسمی و قانونی..
از تمامی شرکتهای معتبر
نه تنها در جنوب کشور ،واستان های. آذربایجان شرقی.استان همدان.استان اردبیل.
بلکه در تمام نقاط کشور در خدمت همکاران و نانوایان گرامی هستیم.
خانه / دستگاه پخت نان / انواع دستگاه پخت نان لواش تولید شده در ایران
انواع دستگاه پخت نان لواش تولید شده در ایران
admin دستگاه پخت نان دیدگاهها برای انواع دستگاه پخت نان لواش تولیدایران هستند
چگونه
امروزه در ایران شرکت های متخصصی در سراسر ایران انواع دستگاه های پخت نان لواش را با کارآمدی فراوان و با کیفیتی مستحکم تولید میکنند که تولید اینگونه ماشین آلات کمک زیادی به برخی صنایع غذایی کرده است.
در حال حاضر تعداد بسیار زیادی کارخانه در شهر هایی همچون مشهد، اصفهان، تهران، کرج، تبریز، ارومیه، کرمان مشغول به تولید هستند.
دستگاه های پخت نان یکی از دستگاه های لازم برای صنعت غذا هستند. همانطور که گفته شد مردم برای غذای روزانه خود و تامین نیاز بدنشان بدون شک به نان احتیاج دارند، حال تفاوتی ندارد چه نوع نانی باشد. قطعا در شهرهای مختلف انواع نان تولید میشوند که برخی از آنها تنها مختص همان شهر و دیار است اما برخی دیگر همانند نمونه های زیر در کل کشور شناخته شده میباشند:
نان لواش
نان بربری
نان تافتون
نان سنگک
نان باگت
نان تست
فروش انواع دستگاه های پخت نان با تولید بروز ترین دستگاه های نانوایی، اعم از :
آماده خدمت رسانی به تمامی نانوایان عزیز با خدمات پس از فروش دایمی که با بهترین و حرفه ای ترین نصاب نصب و راه اندازی شده به خدمت شما عزیزان تحویل داده میشود
در ضمن تمامی دستگاه ها 24ساعته با بهترین تعمیر کار عیب یابی و تعمیر میشود.
خدمات فروش و خدمات پس از فروش ماشین آلات دستگاه نانوایی آرتان نانوا 🇮🇷
فروش و خدمات پس از فروش و تعمیرات دستگاه نانوایی با گارانتی 6ماهه
خدمات پس از فروش و ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور
با بهترین کیفیت و قیمت و با سالها تجربه درخشان کاری در این مجموعه انجام میشود
سازندگان ایرانی برای هر کدام از نان های بالا و دیگر نان های سنتی ماشین آلات پخت را اختراع کرده اند. حتی تولید ماشین آلاتی که مثلا امکان پخت چند نوع نان را داشته باشد نیز صورت میگیرد. به تمامی این دستگاه های تولیدی که به کمک نانوا و شاطر آمده اند و میتوان به راحتی هر نوع نانی را در سریع ترین زمان ممکن و در کیفیت بالا پخت، دستگاه پخت نان گویند.
دستگاه های پخت نان انواع مختلفی دارند که اگر در کنار آنها یک سری ماشین آلات کوچک دیگر و تجهیزاتی مدرن قرار گیرد سبب میشود که یک خط تولید کامل پخت نان در کنار نانوا ایجاد شود. میتوان به دستگاه های زیر اشاره کرد که برند های مختلفی در داخل کشور مشغول به تولید آنها هستند و هر کدام مزایا، طراحی و کارایی خاص خود را دارند.
دستگاه دوار پرتابل
دستگاه دوار ثابت
دستگاه پخت و برش نان تست
دستگاه پخت تونلی
انواع فر طبقه ای
انواع فر گردان
تولید انواع دستگاه پخت نان لواش
نان لواش یکی از پر استفاده ترین نان ها در کشور است. در تعداد بسیار زیادی از استان های کشور مردم روزانه به نانوایی های پخت نان لواش مراجعه میکنند و با توجه به نازک بودن نان ها تعداد زیادی خریداری میکنند. اما ممکن است در برخی استان ها مانند استان کرمان، که مردم از همان قدیم الایام اقدام به پخت نان تافتون با ضخامتی بسیار بیشتر از نان لواش کردند، تولید نان لواش چندان رایج نیاشد. اما میتوان تعدادی از نانوایی ها را دید که برای دسته ای از مردم که نیاز روزانه شان نان لواش است، کار پخت را انجام میدهند. البته باید گفت نان لواش به وسیله ماشین آلات بسته بندی، در داخل پک های ۵ تایی یا بیشتر بسته بندی میشود و در سوپر مارکت ها برای مصارف خاص مردم به فروش میرسد.
سه نوع دستگاه پخت نان لواش به صورت کلی در اکثر شرکت های تولیدی در کشور ساخته میشود. اکثرا از این دستگاه ها برای پخت نان در نانوایی ها استفاده میشود اما ممکن است برخی صنایع غذایی و مکان هایی مانند رستوران ها که بسیار بزرگ هستند و نیاز بالایی به نان لواش و یا دیگر نان ها دارند در صورت داشتن فضای کافی، خودشان مستقیما به پخت نان دست بزنند.
دستگاه پخت دوار پرتابل: این دستگا اصولا یک دستگاه گرد مانند بزرگی است که برای پخت نان لواش دارای صفحه ای چدنی با سوراخ هایی بر آمده است که نان لواش را به خوبی میپزد. به جهت گردش صفحه پخت به آن دوار میگویند. و از آن جایی که حرارت برای پخت نان کاملا به صورت غیر مستقیم است و نان در معرض شعله مستقیم قرار نمیگیرد به آن پرتابل گویند.
دستگاه پخت دوار ثابت: این دستگاه نیز دستگاه گردی با صفحه ای چدنی است که صفحه پخت آن میچرخد تا نان پخته شود. اما معمولا این دستگاه ها در معرض حرارت و شعه مستقیم هستند که باعث پختن نان میشود و به همین علت به آن دستگاه ثابت گویند.
فر تونلی پخت نان: فر تونلی پخت نان یک فر طولانی تقریبا دو متری است که به شکل یک تونل است و خمیر وارد این تونل میشود تا پخته شود. این دستگاه تماما اتوماتیک است و در ابتدای آن یک دستگاه خمیر ریز و در انتهای آن یک توری سرد کن قرار میگیرد و عملا کل کار پخت نان را انجام میدهد که باعث آسان شدن کار برای نانوا میشود.
دستگاههای نانوایی انواع مختلفی از ماشینها را برای مخلوط کردن، ورز دادن، شکل دادن و پختن نان استفاده میکنند. رایجترین ماشینهای نانوایی عبارتند از:
میکسر:میکسرها برای مخلوط کردن آرد، آب، مخمر و سایر مواد تشکیل دهنده خمیر استفاده میشوند. آنها در اندازه های مختلف موجود هستند، از مدل های کوچک رومیزی تا میکسرهای بزرگ تجاری.
خمیر ورزنه: خمیر ورزنه ها برای ورز دادن خمیر استفاده میشوند تا صاف و الاستیک شود. این امر به توسعه گلوتن در خمیر کمک میکند که به نان ساختار و قوام میدهد. خمیر ورزنه ها در دو نوع اصلی وجود دارند: نوع باز که دارای یک بازوی مخلوط کن است که در یک کاسه حرکت میکند و نوع بسته که دارای یک بازوی مخلوط کن است که در یک محفظه محصور حرکت میکند.
تقسیم کننده خمیر:تقسیم کننده های خمیر برای تقسیم خمیر به قطعات با اندازه یکسان استفاده میشوند. این امر به اطمینان از پخت یکنواخت نان کمک میکند. تقسیم کننده های خمیر در دو نوع اصلی وجود دارند: نوع حجمی که خمیر را به قطعات با اندازه یکسان برش میدهد و نوع وزنی که خمیر را بر اساس وزن اندازه گیری و برش میدهد.
گردشگر خمیر: گرداننده های خمیر برای گرد کردن قطعات خمیر به شکل نان استفاده میشوند. این امر به نان شکل گرد و یکنواخت میدهد. گرداننده های خمیر در دو نوع اصلی وجود دارند: نوع دستی که خمیر را با دست گرد میکند و نوع اتوماتیک که خمیر را به طور خودکار گرد میکند.
فر:فرها برای پختن نان استفاده میشود. آنها در اندازه های مختلف موجود هستند، از فرهای کوچک رومیزی تا فرهای بزرگ تجاری. فرهای نانوایی معمولاً با گاز یا برق کار میکنند.
خنک کننده:خنک کننده ها برای خنک کردن نان بعد از پخت استفاده میشوند. این امر به جلوگیری از پخت بیش از حد نان و حفظ رطوبت آن کمک میکند. خنک کننده ها در دو نوع اصلی وجود دارند: نوع قفسه ای که نان را روی قفسه های سیمی خنک میکند و نوع کانوایر که نان را از طریق تونل خنک کننده منتقل میکند.
اینها تنها تعدادی از ماشین آلات مختلفی هستند که در نانوایی ها استفاده میشوند. نوع ماشین آلات مورد استفاده به اندازه نانوایی و نوع نانی که تولید میشود بستگی دار
فروش و خدمات پس از فروش ماشین آلات دستگاه نانوایی ایران یاب 🇮🇷 در شهر تبریز و شیراز اصفهان.تهران بزرگ
زاهدان
مشهد
اهواز تمامی استان های کشور 09164419121
💯❌برای تماشای تمامی فیلم های دستگاه های اتوماتیک وهوشمند نانوایی در اول صفحه روی علامت 🔴 آپارات 🔴ضربه بزنید 💯❌
آدرس دفتر مرکزی
استان آذربایجان شرقی، تبریز شهر سردرود روبروی پاسگاه
دفتر فروش (تبریز)
04134210876
مسول فروش 09164419121خانم فرش باف
شماره های تماس جهت سفارش دستگاه های نانوایی
09142295565 | 09039199239
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.